HUSQVARNA RC 318T

Dizajniran za zemljovlasnike koji cijene Husqvarna kvalitetu, pouzdanost i inovativnost. RC 318T je izdržljiv i svestran Rider. Njegov jedinstveni sustav za sakupljanje koji se ne može zagušiti puni se ostacima trave izravno s prednjeg reznog kućišta u spremnik. Automatsko zbijanje pokošene trave povećava vrijeme vožnje između pražnjenja, tako da ćete dobiti više vremena za košnju. Zahvaljujući inovativnom dizajnu ovog Ridera, ovaj stroj pruža vam učinkovitostv i jednostavnost korištenja. Servisiranje i čišćenje reznog kućišta odrađuje se bez upotrebe alata zahvaljujući jedinstvenoj servisnoj poziciji od 90°. Intuitivne kontrole, izvrsna ergonomija, pokrivenost teže dostupnih područja su nenadmašni. Uz ogroman kapacitet sakupljanja ovo je stroj zaista vrijedan ulaganja za veća zemljišta.

 

 

 • Proizvođač motora
  Briggs & Stratton
 • Metode košnje
  Collect/Non Collect
 • Širina košnje
  103 cm
 • Širina košnje
  112 cm

Start okretom ključa

Jednostavan za rad pod bilo kojim vremenskim uvjetima. Nije potrebno pokretanje čoka. Okrenite ključ spremni ste za rad!
 

AcTech

Sakupljanje bez začepljenja = sabiranje trave u kolektoru, što znači veću pokrivenost površine. Učinkovito sakupljanje trava rezultira ljepšim i urednijim travnjakom.

Ispraznite sakupljač ne napuštajući sjedalo

Integrirani kolektor lako se prazni s vozačevog sjedala
 

Jedinstveno zglobno upravljanje

Jedinstven zglobni upravljački sistem omogućava zakretanje stražnjih kotača. Rezultat je odlična upravljivost sa minimalnim radijusom okretanja.
 •